Gulerodskage i bradepande

Hovedingredienser, gulerodskage i bradepande:
175 g sukker
3 æg
200 g gulerødder
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
reven skal af 1 økologisk citron
250 g mel
100 g flydende becel
3 æbler

På kagen:
2 tsk kanel
1 æggehvide
4 spsk fløde
4 spsk sukker
4 spsk hakkede nøddekerner

Vejledning:

Margarine og sukker piskes grundigt sammen med elpisker. Æg tilsættes et af gangen. Bagepulver, kanel, citronskal og mel blandes sammen og kommes i ovenstående skiftevis med gulerødder.

Dejen kommes i en lille bradepande beklædt med bagepapir, den må ikke være tykkere end 3 cm

Æblerne rives over kagen. Kanel, sukker og nøddekerner blandes og drysses over kagen.

Æg og fløde blandes og pensles over gulerodskagen.

 

 

Hvis du har lyst kan du også prøve en af vores andre spændende opskrifter på gulerodskage som f.eks. gulerodskage med glasur eller den klassiske gulerodskage

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (12)

  1. Søren Andersens-andersen
    s-andersen d. 02.03.2008
    Den her gulerodskage ser ikke så appetitlig ud på billeder som den gør i virkeligheden. Jeg ved ikke om det er gulerødderne der gør det.

    Men det skal man dog ikke tage fejl af, den dufter super godt og smager ligeså. Og så er opskriften nem at skalere hvis man skal lave rigtig meget gulerodskage, da det bages i bradepande.
  2. Frank JonassenFrankJ
    FrankJ d. 06.11.2008
    Den her gulerodskage er virkelig en af de bedre jeg har smagt, elsker den der sprøde og dejlige glasur som er på toppen. Mums!
  3. Lutte
    Lutte d. 25.11.2008
    Men hvor kommer æblerne ind i billedet? "Æblerne rives over kagen"
    Mangler de i ingredienslisten? :confused:
    1. Søren Andersens-andersen
      s-andersen d. 25.11.2008
      Hej Lutte

      Jeg følger lige op på det. Troede først det var en tanketorsk, hvor æbler var forvekslet med gulerødder, men det ser det ikke ud til, da gulerødderne er nævnt.

      Jeg skriver en ny kommentar, når jeg har fundet ud af hvad der er gået galt i opskriften.
  4. lise
    lise d. 07.09.2009
    Det fremgår jo ikke helt klart, hvor æblerne kommer ind i billedet...jeg tolker det som om de skal oven på kagen, men de står sammen med ingredienserne, der skal i kagen ??
    Hvor lang tid skal den bage og ved hvilken temperatur ?
  5. Ditte
    Ditte d. 14.11.2009
    Her er jo slet ikke nok til en bradepande! Irriterende - man kan jo ikke lave dobbeltportion når dejen er færdig! :frown:
  6. Ulla
    Ulla d. 16.11.2009
    Hvor længe skal den bage - og ved hvilken temperatur?
  7. Annette Avnsø
    Annette Avnsø d. 10.02.2010
    Hvor lang tid skal den have og hvilken temperatur.
  8. Birgitte
    Birgitte d. 16.09.2010
    Det er en dejlig kage der smager mindst ligeså godt dagen efter. Ja æblerne burde stå for sig selv som over kagen ;) den skal have ca. 30 min på 200 grader
  9. andre
    andre d. 09.03.2011
    Din kommentar :) Hej, jeg har levede kage i min Restaurant. Og jeg kan sige at det er en kanon godt opskrift. vi har Gastronom bradepande og de har ca. 50cm x 30 cm og når du leve 10 gang det opskrift så får du 3 bradepander ud.

    Tillykke til det opskrift.

    køkkenchef André ;) ;)
  10. Nancy Rasmussenkirstejn
    kirstejn d. 27.03.2011
    da jeg er ny herinde,vil jeg høre om man ikke kan gemme opskrifterne?
  11. pia
    pia d. 10.03.2012
    hvor mange grader skal den bages på, og hvor i ovnen