Pæremousse

Tilberedningstid: 30 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, pæremousse:
1 blade husblas
1 syltet pære
1 dl piskefløde
1 spsk appelsinsaft
1 tsk sukker
30 g kogechokolade

Vejledning:

Læg husblasen i koldt vand, og lad den ligge der i ca. 5 minutter.

Pisk æg og sukker sammen til det har fået en hvid farve/konsistens.

Pisk piskefløden stiv.

 

Tag husblasen op og smelt den i et vandbad.

Blend pærefrugten, og bland derefter massen sammen med æggemassen, rør derefter husblasen forsigtigt i. Vend 3/4 af flødeskummen i pære og æggemassen.

Kom moussen i et stort portionsglas eller en dessertskål.

Smelt kogechokoladen sammen med appelsinsaften. Bland den smeltede masse sammen med ren resterende mænge flødeskum.

Hæld chokoladesaucen over moussen og server omgående!

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar