Tun, æg og ris

Tilberedningstid: 30 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Ingredienser: Tun, æg og ris:
3 dl ris
2 ds tun
5 æg
1 dl piskefløde
løg (valgfrit)
olie eller smør til "stegning"
krydderi

Vejledning:

Sæt risen over.

 

Mens risen koger - jeg bruger den klassiske opskrift med 12 minutter kogning og 10 minutter på eftervarme - tager du en sautepande (eller gryde)og blander alle ingredienserne sammen.

 

Lad det i første omgang bare småsimre, men juster varmen så du får en konsistens der er lidt blødere end røræg når du er færdig.

 

Som krydderier kan jeg personligt bedst lide at bruge salt, peber, karry, hvidløg og evt. lidt citronsaft, men forsøg dig frem.

 

Når risene er færdige, skulle din tunblanding gerne

være klar - find en stor skål og bland det hele sammen.

 

Server evt. med lidt brød til, men det er ikke nødvendigt.

 

Velbekomme - nemt og lækkert.

 

TIP - spises bedst med ske og dyb tallerken.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: leoplet

Kommentarer (1)

  1. Jon Gaasedal
    Jon Gaasedal d. 29.10.2011
    En mindre detalje: "Tuna" lyder ligesom bedre end "tun" - endog på dansk. ;)

Skriv en ny kommentar