Snegle af marcipan og nougat

Hovedingredienser, snegle af marcipan og nougat:
200 g marcipan
100 g nougat

Vejledning:

Læg nougaten til temperering ved stuetemperatur i ca. to timer, og marcipanen i ca. 20 minutter.

Rul marcipanen ud på bagepapir. Smør nougat på i et jævnt lag, og rul marcipanen som en roulade. Læg det i køleskabet et par timer før den senere skæres ud i skiver.

Efter køling skæres der tynde skiver af rouladen.

 

Nyd de lækre marcipan og nougat snegle !

 

 

Find flere spændende opskrifter på julekonfekt og julemad i vores store sektion for juleopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!