Appelsinmousse

Tilberedningstid: 25 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, appelsinmousse:
1 blade husblas
1¼ spsk koncentreret appelsinsaft
1 dl piskefløde
½ spsk kakao
1 æg
1 spsk sukker

Vejledning:

Læg husblasen i koldt vand, og lad den ligge der i ca. 5 minutter.

Pisk æg og sukker sammen til det har fået en hvid farve/konsistens.

Pisk piskefløden stiv.

 

Tag husblasen op og smelt den i et vandbad. Bland den koncentrerede appelsinsaft i æggemassen og rør derefter husblasen i. Vend 3/4 af flødeskummen i appelsin og æggemassen.

Kom moussen i et stort portionsglas eller en dessertskål.

Bland kakaoen sammen med den resterede del af flødeskummen og brug dette til at pynte moussen med før servering.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (1)

  1. Woody
    Woody d. 10.06.2011
    Det lyder rigtigt lækkert, men hvor kan man købe koncentreret appelsinsaft?

Skriv en ny kommentar