Havregryns boller

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, havregyns boller:
100 g havregryn
1 l vand
100 g margarine
100 g gær
1½ spsk salt
1 spsk citronsaft
1½ kg hvedemel (kan mixes med grovmel)
2 dl lunkent vand

Vejledning:

Hæld 1 liter kogende vand over havregrynene og tilsæt margarine. Køl ned til massen er håndvarm.

 

Udrør gæren i 2 dl. lunken vand. Rør den i havregrynsblandingen sammen med salt, citronsaft og mel. (dejen skal være lidt klæg).

 

Ælt dejen grundigt og del den i 32 boller. Lad dem hæve min. 30 min.

 

Bag havregryns bollerne ved 200 gr. i 20-25 min (midt i ovnen)

 

Kan fryses ned – og evt. opvarmes på brødristeren (bliver rigtigt sprøde og gode)

 

PS: dejen kan anvendes til små pølsehorn – lav en lille ”pandekage” og pak dejen omkring 1/3 pølse – bages også i 20 min. v. 200 gr.

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: TinnaB

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar