Brunsvigerkage

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, brunsvigerkage:
50 g gær
2 dl mælk
145 g margarine
400 g hvedemel
½ dl sukker
2 æg

Fyld:
160 margarine
1 spsk kanel
1 spsk sirup
1 dl brunfarin
1 tsk vaniljesukker

Vejledning:

Smuldr gæren i en skål, og tilsæt derefter mælk og margarine. Bland dette sammen og tilsæt så sukker, og æg.

Ælt melet ind i dejen.

 

Dæk dejen til og stil den til hævning ved stuetemperatur i ca. 45 minutter.

 

Rul dejen ud og læg på en smurt brædepande. Lav spredte fordybninger i dejen med en finger.

 

Bland alle fyld ingredienser sammen, og hæld det derefter i de fordybninger du lavede tidligere.

 

Dæk brunsvigerkagen til med et forklæde og stil den til hævning ved stuetemperatur i ca. 45 minutter.

 

Bag brunsvigerkagen ved 225grader i ca. 30 minutter.

 

 

Har du lyst til at prøve en anden opskrift på brunsivger kan du se denne lækre opskrift på hurtigbagt brunsviger

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (1)

  1. Julie
    Julie d. 16.11.2008
    Super god :biggrin:

Skriv en ny kommentar