Chokolademousse

Hovedingredienser, chokolademousse:
100 g mørk chokolade
3 æggeblommer
1½ spsk sukker
1 tsk reven appelsinskal
2 æggehvider
1½ dl piskefløde

Pynt:
flødeskum
reven chokolade

Vejledning:

Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden stiv. Bræk chokoladen i stykker. Læg den i en skål og smelt chokoladen over et vandbad. Rør æggeblommer med sukker, appelsinskal. Hæld chokoladen i lidt efter lidt. Vend flødeskum og æggehvider i chokoladen. Hæld chokolademoussen op i en skål eller portionsglas og stil den koldt mindst ½ time. Pynt med flødeskum og reven chokolade.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Mathilde

Kommentarer (15)

  1. katja
    katja d. 01.10.2009
    jeg sys den sær lækker ud.
    håber jeg må lave den til min mor engang. :mrgreen: :)
    1. katja
      katja d. 01.10.2009
      jeg mente *ser :redface:
  2. miss Holm
    miss Holm d. 14.10.2009
    Uhmmm den smager virkelig godt.. Kl er 16 jeg skal have gæster kl 18 og har allerede spist 1/3 af skålen efter at have portionsanrettet :redface: :rolleyes: tsk tsk
  3. lars from jensenbezzy1
    bezzy1 d. 27.01.2010
    den er da mega god :biggrin:
  4. Christine
    Christine d. 10.02.2010
    Jeg lavede denne mousse til 8 personer nytårsaften og alle elskede den. Nu er det så kolonihave-naboernes tur til at nyde godt af denne super mousse som oven i købet er nem at lave.
  5. barba
    barba d. 11.03.2010
    Mm, må prøve at lokke farmand om at lave den med mig! :biggrin:
  6. annemette
    annemette d. 03.05.2010
    Min ven og jeg lavede denne mousse og den smagte super godt ! Vi anrettede moussen med vanillieis, hjemmelavet vanillieis med chokoladestykker i og friske jordbær.
  7. annemette
    annemette d. 03.05.2010
    hov glemte lige dem her! :) ;) :biggrin: :razz:
  8. Kokke lærling Christina
    Kokke lærling Christina d. 25.05.2010
    dejlig luftig... :cool:
  9. Eva
    Eva d. 04.05.2011
    Kan man lave dem uden æggeblommer?
  10. patricia cecilie niemann bryde
    patricia cecilie niemann bryde d. 30.09.2011
    Den ser mega god ud!! :biggrin: Håber at den smager godt.., :)
  11. ørestad kokken
    ørestad kokken d. 29.12.2011
    Den er så lækker!
    pynt evt. med ekstra flødeskum.
    Det er undervuderet!!!
    God fornøjelse
  12. N.C
    N.C d. 14.02.2012
    Prøv og lav den sådan (:
    200 gram mørkchokolade
    9 æggeblommer
    75 Gram sukker
    ½ liter piskeflød

    pisk æggerblommerne med sukkeret
    smelt chokoladet og så hæld det i æggeblommet
    så pisker du flødet og efter hælder du det i med det andet, Så sætter du den ind i køleren ca halv time
    Så den klar til spises (:
  13. Lone
    Lone d. 04.04.2012
    Den er overhovedet ikke nem. Jeg måtte smide det hele ud. Det er første gang jeg prøver og ingen har fortalt mig hvordan man gør. Chololaden må ikke være for varm! Anden gang var den ikke for varm men alligevel skiller den, hvorfor det mon? jeg brugte 81% chololade. Var det mon for meget?
  14. Fabian /DD
    Fabian /DD d. 24.08.2012
    God men ville nok ikke putte fløde i :redface: