Daimis

Bund, daimis:
3 æggehvider
150 g sukker
150 g finthakkede mandler

Fyld:
3 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk sukker
3 dl piskefløde
125 g daim chokolade

Vejledning:

Pisk æggehvider næsten stive. Vend sukker i og pisk det helt stift. Vend mandlerne i.

Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform. Lad den bage i ca 30 minutter ved 175 grader. Lad bunden afkøle helt helt på en bagerist inden du kommer isen på.

Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt.

Pisk fløden til flødeskum, og vend den i æggemassen sammen med den grofthakkede daim.

Fordel ismassen oven på marengsbunden, og dæk den til. Sæt isen i fryseren og lad den stå i minimum 4 timer.

For at undgå iskrystaller kan du tage isen ud af fryseren 1 gang i timen de første par timer den er i fryseren.

Lad daimisen stå i ca. 20 min på bordet inden servering så den blød og god at skære i.

 

Med denne opskrift på daimis vil dine gæster få en rigtig god afslutning på middagen

 

Få mere inspiration til nytårsmad i vores sektion for nytårsopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Franke

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!