Mange Gode Opskrifter
de bedste opskrifter til dig!
Daimis
Bund, daimis:
3 æggehvider
150 g sukker
150 g finthakkede mandler
Fyld:
3 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk sukker
3 dl piskefløde
125 g daim chokolade
Pisk æggehvider næsten stive. Vend sukker i og pisk det helt stift. Vend mandlerne i.
Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform. Lad den bage i ca 30 minutter ved 175 grader. Lad bunden afkøle helt helt på en bagerist inden du kommer isen på.
Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt.
Pisk fløden til flødeskum, og vend den i æggemassen sammen med den grofthakkede daim.
Fordel ismassen oven på marengsbunden, og dæk den til. Sæt isen i fryseren og lad den stå i minimum 4 timer.
For at undgå iskrystaller kan du tage isen ud af fryseren 1 gang i timen de første par timer den er i fryseren.
Lad daimisen stå i ca. 20 min på bordet inden servering så den blød og god at skære i.
Med denne opskrift på daimis vil dine gæster få en rigtig god afslutning på middagen
Få mere inspiration til nytårsmad i vores sektion for nytårsopskrifter
Køb billigere i England og få fri fragt til DanmarkPå den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
- Nicoline (66)
- Franke (48)
- kokkepigen (28)
- peddy84 (25)
- Mathilde (24)
Kommentarer (0)
Ingen kommentarer!