Fiskegratin

Tilberedningstid: 25 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, fiskegratin:
100 g gulerødder
100 g ærter
60 g kogt torsk

Dej:
1¼ dl letmælk
3 tsk mel
1 æg
salt
peber
2 spsk estragon
3 tsk rasp

Tilbehør:
grøn salat
brød

Vejledning:

Ryst mel og mælk sammen til en jævning og det det i en lille gryde. Varm op under omrøring til det tykner.

Tag gryden af varmen og pisk æggeblommen i. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.

Smag til med salt og peber og vend hakket estragon i.

Skær gulerødderne i mindre tern og damp dem sammen med ærterne i et par minutter. Damp også torsken i et minuts tid.

Bland forsigtigt fisken i sammen med grønsagerne og kom dem i et ildfast fad. Drys over med rasp.

Bag i ovn ved 200 grader til overfladen er gyldenbrun.

 

Server denne fiskegratin med en grøn salat og lidt brød.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar