Chili Con Carne

Hovedingredienser, chili con carne:
125 g i tern bacon
1 stort løg i tern
500 g oksekød
1 ds flåede tomat
1 ds bønner
2 tsk pulverchili
½ tsk peber
½ tsk salt
1 tsk tabasco
1 tsk engelsk sovs

Vejledning:

Steg bacon i en gryde
Kom løg,hvidløg, salt og peber i og steg videre
Når løgene er blanke kommes kødet i og brunes
Så tilsættes tomater, bønner, tabasco og engelsk sovs
Lad det simre i 30 min.
Tilsæt chili og lad det simre yderligere i 30 min.
Nu kan man lige smage det til med evt. mere tabasco, chili, engelsk sovs, salt og peber alt efter hvor hot man er...

Det serveres normalt med creme fraise og flutes, men jeg synes også det er dejligt med katoffelmos til. Jeg bruger bare pulvermos, som jeg tilsætter lidt magarine, piskefløde (efter jul undlader jeg disse 2 ting - hi hi) og alm. grillkrydderi. Man kan også nøjes med grillkrydderiet, men jeg synes det skal i, for det giver lige - den ellers lidt kedelige mos - et pift.
Det hele kan købes i Fakta og man kan sagtens lave en STOR portion og så fryse det ned.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Linette

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!