Højrebsbøffer med persillestegte kartofler og championflødesovs

Tilberedningstid: 1 t.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, højrebsbøffer med persillestegte kartofler:
600 g små kartofler
½ bdt persille
150 g champignoner
1 stort løg
2 fed hvidløg
¼ l fløde (madlavnings-, piske- eller creme fine)
½ peberfrugt
1 knsp karry
1 knsp paprika
salt
peber
olivenolie
2 højrebsfilet

Vejledning:

Kødet krydres let med salt og peber.

Champignon, hvidløg og løg snittes fint. Peberfrugten skæres i tern ca. 1*1 cm.

Kartoflerne vaskes og persillen puttes i en kop og klippes i stykker med en saks. (Det bliver for fint med persillehakker)

Kartoflerne steges på panden på i lidt olie sammen med persille ,salt og peber efter smag. Kartoflern vendes jævnligt til de er gennemstegt.

Mens kartoflerne steges, svitses løg i lidt olie sammen med karry og paprika til de er blanke.

 

Tilsæt champignon og hvidløg og steg videre til Champignonerne bliver mørke.

Der skrues ned for varmen og fløden tilsættes, når det koger tilsættes den halve peberfrugt (gem evt lidt til pynt) og lad sovsen simre mens bøfferne steges.

Kødet brunes af på en brændvarm pande, og der skrues ned, de steges videre efter smag.

 

Retten er nu klar til servering. Jeg anbefaler at servere en grøn salat til. På billedet er salaten af Salat no1, agurk, peberfrugt og cherrytomater.

 

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: vorherre

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar