Hvid chokoladecheesecake

Hovedingredienser, hvid chokoladecheesecake:
50 g smør
200 g hvidchokolade
2 dl piskefløde
200 g mascarpone
100 g digestiveskiks

Tilbehør:
500 g rabarber
1½ dl sirup

Vejledning:

Stil ovnen på 175 grade. Knus kiks i foodprocessor (eller i en pose, hvor du knuser med en bagerulle). Smelt smør og hæld det i knuste kiks. Tryk massen ned i bunden af en springform(24 cm i diameter).Bag bund i ca.10 min. Lad den kølne af.

Hak chokolade. Kog 1 dl af fløde op i en lille gryde. Tag gryden af varmen, tilsæt chokoladen og rør til chokoladen er smeltet. lad den køle af.

Rør mascarponen ned i chokoladekremen. Pisk den sidste dl fløde og tilsæt den i cremen. Smør cremen ud på bunden, og sæt den i køleskabet i 2 timer.

Tilbehør: skær rabarber i må stykker ogput dem i en lille gryde med sirup. Kog ved dvag varme til rabarber er møre. køl af.

Server kage med rabarberkompotten

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: trineu

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!