Kogt torsk (nytårstorsk)

Hovedingredienser, kogt torsk (nytårstorsk):
1½ kg torsk
1 bdt dild
1 tsk salt
5 peberkorn
1½ l vand

Tilbehør:
hakkede kogte æg
ristet bacon strimler
rødbeder i tern
hakket løg
kapers
reven peberrod

Vejledning:

Rens torsk for indmad og den sorte hinde invendig.

Tilsæt sorte peberkorn, dild, og salt til vandet og bring det i kog.

Del torsken i portionsstykker og kog den i ca. 15 minutter uden at lade det buldrekoge og skumme skummes jævnligt.


Tag torsken forsigtigt op og anret på fad.



Sennepssovs:
Smelt smørret i gryden. Før smørret begynder at brune skal du tilsætte melet. Tilsæt fonten fra torsken samt en dl. mælk lidt ad gangen. Smag til med salt og sennep.

Nytårstorsken serveres med kogte kartofler og sennepssovs. Som tilbehør bryger du hakkede kogte æg, ristet baconstrimler, hakket løg, kapers, rødbeder i tern og reven peberrod.

 

 

Få mere inspiration til nytårsmad i vores sektion for nytårsopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!