Marcipan med kandiserede frugter i chokolade

Hovedingredienser, Marcipan med kandiserede frugter i chokolade:
25 g hel syltet sukat
25 g hel syltet pomerans
100 g marcipan
2 spsk cognac
200 g mørk chokolade
2 spsk orangelikør

Vejledning:

Til denne opskrift skal du bruge små aluminiums chokoladeforme eller sammenhængende konfektforme i akryl eller plastik.

 

Smelt chokoladen og hæld lidt i bunden af formene, og lad den størkne.

Hak sukat og pomerans groft. Tilsæt marcipan og spiritussen, og lad blend det i en foodprocessor eller blender. Tril små kugler af massen og læg dem i formene.

Varm chokoladen igen med vær varsom på at den ikke får for meget, og hæld den så over fyldet indtil hver form er fylt, og marcipanen er dækket.

 

Skrab al overskydende chokolade af med en dejskraber. Hvis ikke at fladen mellem "hullerne" er helt ren, er det meget svært at få de færdige chokolader ud.

Lad chokoladerne stå køligt i minimum 4 timer før de så slås ud af formerne. Obs. lad ikke chokoladerne stå i køleskabet, prøv at find et sted med ca. 10 grader temperatur.

 

 

Find flere spændende opskrifter på julekonfekt og julemad i vores store sektion for juleopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!