Ingefærkage

Tilberedningstid: 80 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, ingefærkage:
2 æg
250 g smør
250 g mørk sirup
250 g mørk muscovadosukker
100 g syltet ingefær
375 g hvedemel
1 tsk allehånde
2 tsk bagepulver
2 tsk ingefær
3 dl mælk

Glasur:
6 spsk flormelis
3 spsk ingefærlage

Vejledning:

Du starter med at putte smør, sirup og sukker i en gryde, hvor du smelter det sammen. Så tilsættes mælken til massen, hvorefter du lader den køle helt ned inden rører æg i.

Ingefæren hakkes til det er helt fint og blandes herefter med hvedemel, bagepulver, allehånde og ingefær. Blandingen og massen fra gryden røres godt sammen, inden dejen fordeles i en smurt bradepande.

Ingefærkagen bages i 60 minutter i en forvarmet ovn ved 160 grader. Når kagen er færdig lader du den køle af, inden du evt. pynter den.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: s-andersen

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar