Pandekagetårn

Kødsauce:
300 g oksekød
1 løg
1 spsk olie
1 båd hvidløg
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 dl vand
1 tsk tørret oregano
2 spsk tomatpuré

Hvid sauce:
4 dl mælk
2 spsk hvedemel
½ tsk salt
¼ tsk peber
300 cl revet ost

Pandekagerøre, pandekagetårn:
1½ dl hvedemel
6 dl mælk
½ tsk salt
3 æg
2 spsk margarine

Vejledning:

Hæld hvedemel i en skål. Tilsæt gradvist mere mælk og rør samtidig godt rundt. Rør til sidst æg og salt i. Lad røren hvile mens du laver kødfarsen og den hvide sauce.

Hak løg. Varm oljen i panden. Steg løgene forsigtigt. Brun kødfarsen og tilsæt derefter tomatpuré. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland alt godt sammen. Lad kødfarsen småslumre til saucen tykner (ca. 15 min)

Opvarm 3. dl mælk. Shake resten af mælken sammen med melet og rør det derefter i sammen med resten af mælken. Smag til med peber og salt. Tilsæt 2/3 af osten.  

Steg pandekagerne. Lav pandekagetårnet på et ildfast fad eller form: Lagvis  pandekage, kødsauce og hvid sauce. Drys til sidste resten af osten over. Sæt pandekagetårnet lavt i en ovn ved 220 grader i ca 10 minutter, eller til osten er gylden.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!