Kiksekage

Hovedingredienser, kiksekage:
3 pasteuriserede æg
125 g kakao
200 g flormelis
250 g palmin
225 g firkantede vanille kiks
skallen fra 1 appelsin

Vejledning:

Æg, flormelis og kakao piskes sammen.

 

Palminen smeltes over svag varme og afkøles let.

 

Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.

 

Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.

 

I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks. Der skal startes og sluttes med kakaomasse.

 

Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.

 

Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier. Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses), og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder.

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: MetteJ

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!