Pirogger med skinke og ost

Tilberedningstid: 1.75 t.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Dej, pirogger med skinke og ost:
50 g gær
2 dl lunkent vand
5 spsk olie
5 æg
800 g mel

Fyld:
350 g skinkestrimler
300 g flødeost
150 g porrer
salt
peber

Vejledning:

Gæren opløses i det lunkne vand. Salt, olie og æg tilsættes under omrøring.

Melen tilsættes lidt efter lidt, de sidste 50 gram skal dog bruges til æltningen.

 

Når dejen er æltet til en bolle, og skal hæve i 50 min.

 

Fyldet røres til en masse.

 

Når dejen er færdig med at hæve deles den i 2 lige store dele, som hver rules ud til en kvaderat, som deles i 9 stykker.

 

En skefuld fyld ligges på hver af de 18 kvaderater. Kanten pensles med vand og hjørne mod hjørne klistes firkanterne til trekanter, og lukkes ved tryk fra en gaffel.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: -musti-

Kommentarer (3)

  1. Camilla
    Camilla d. 06.03.2012
    Det lyder rigtig lækkert, men hvor længe skal de have i ovnen? og på hvor mange grader? :)
  2. Henrik
    Henrik d. 21.09.2012
    15-20 min ved 180-200 grader
  3. Jeppe
    Jeppe d. 22.10.2012
    De ser rigtig gode ud, og jeg kan godt lide ideen med at putte porrer i. Det skal vi helt sikkert prøve herhjemme.

    Jeg har selv en hjemmeside med forretter, hvor man også kan lade sig inspirere af en opskrift på pirogger med skinke http://forret-forretter.dk/pirogger-med-skinke/

    Ha' en god dag!

Skriv en ny kommentar