Brunsvigerboller

Tilberedningstid: 30 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Dej, brunsvigerboller:
¼ dl letmælk
1 tsk sukker
30 g margarine
1¼ dl hvedemel
6 g gær
1 knsp salt

Fyld:
20 g margarine
20 g brun farin
1 tsk sirup

Vejledning:

Opløs gæren i lidt lun mælk. Ælt sukker, salt og mel sammen til dejen er konsistent og ikke klistrende. Dæk dejen til med et viskestykke og sæt den til side på køkkenbordet, den skal nu stå i et par timer eller til den har hævet til ca. dobbelt størrelse.

 

Rør smør, brun farin og siruppen sammen.

Når dejen er hævet til ca. dobbelt størrelse skal dejen deles i 3 lige store stykker som formes som boller. Disse pladseres på en bageplade med bagepapir. Tryk bollerne flade og form dem ovale, lav også en lille fordybning i hver for at gøre plads til fyldet. Hæld fyldet op i fordybningerne og drys lidt brun farin over dem.

Lad bollerne stå og efterhæve til de igen har opnået ca. dobbelt størrelse, bag dem herefter i ca. 10 minutter ved 240 grader.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar