Baconomelet

Hovedingredienser, baconomelet:
3 æg
1 pk bacon
3 spsk mælk
salt
peber

Valgfri ingredienser:
revet mozzarella ost
purløg

Vejledning:

Start med at lægge baconstrimlerne på panden, og lad det stege, mens du blander æg, mælk, salt og peber. Sørg for at holde øje med panden jævnligt, og få vendt baconstrimlerne, så de ikke bliver stegt for meget.

 

Når baconnet er stegt nok til at kunne spises (men uden at være sprødt), så tager du panden af komfuret og hælder fedtet fra (Husk at fedt ikke bør hældes direkte i afløbet: mange-gode-raad.dk/raad/husholdning-og-rengoering/koekken/fedt-olie-afloeb.html).

 

Efter fedtet er hældt fra bacon-strimlerne, så tager hælder du æggeblandingen ud over baconnet på panden og sætter den på middel varme. Afhængigt af hvor varm panden er, så tager det mellem 5-10 minutter på hver side at stege omeletten færdig.

 

Når omeletten er færdig, men stadig på panden, kan du med fordel tilsætte noget revet mozzarella ost, som på billedet. Du kan også være kreativ med lidt grønt, som f.eks. purløg eller rød/grøn/gul peber.

 

En baconomelet smager også rigtig godt på et stykke rugbrød!

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (1)

  1. Sarah Møller
    Sarah Møller d. 29.01.2011
    maden var god, men ikke smøren, jeg bryder mig ikke om smør rent :redface:
    men lækker lasanie ;)