Rabarbermarmelade med ingefær

Hovedingredienser, rabarbermarmelade med ingefær:
konserveringsmiddel
sødemiddel tilsvarende til 500g sukker
1 kg vinrabarber
75 g syltet ingefær
geleringsmiddel
500 g sukker

Vejledning:

Vask rabarberne og skær dem i små stykker, og drys sukkeret over.  Lad det så og trække til dagen efter på et køligt sted.

Sødemiddel tilsættes efter anvisning på pakken. Hak det syltede ingefær og kog de sammen med rabarbene til de er kogt ud.

Geleringsmiddel og konserveringsmiddel tilsættes efter anvisning på pakken. Marmeladen hældes på glas og tilbindes umiddelbart.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!