Cremet chokolademoussé

Hovedingredienser, cremet chokolademoussé:
1 dl kold stærk kaffe
3 pasteuriserede æggeblommer
½ l piskefløde
200 g mørk chokolade

Vejledning:

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad.

Tag skålen op, og rør kaffe og æggeblommer i chokoladen.

Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i chokolademassen, når denne er kold.

Hæld moussen i portionsglas eller en stor skål og stil dem koldt, 4-6 timer. Laves med fordel dagen før du skal bruge den.

Lige inden servering drysses desserten med grofthakket chokolade eller små chokolade knapper.

For afveksling kan man i bunden lægge lidt knuste makroner dryppet med portvin og herpå så chokolademoussen.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Dalgaard

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!