Skorzonerrødder med æg

Tilberedningstid: 25 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, skorzonerrødder med æg:
1 skv økologisk citron
2 hårdkogte æg
25 g skalotteløg
estragon
persille
3 tsk olivenolie
salt
peber
125 g skorzonerrødder
1 spsk kapers
1 spsk vineddike

Vejledning:

Snit skalotteløget fint, og bland med kapers, eddike, olie og krydderurter.

Smag dressingen til med salt og peber. Hak de hårdkogte æg og vend dem i dressingen.

Kom skorzonerrødder i kogende letsaltet vand, og lad dem blive der i ca. 5 minutter. Kom en skive citron i det kogende vand.

Hæld vandet fra og læg skorzonerrødderne på en tallerken. Hæld dressingen over.

 

Server retten lun eller kold med flutes til.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar