Tunfiske brød

Tilberedningstid: 30 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, tunfiske brød:
2 ds tun
1 løg
saften fra 1 citron
1 spsk mayonnaise
2 stilke bladselleri
salt
peber

Tilbehør:
8 æg
8 toastbrød

Vejledning:

Vand hældes fra tunen. Løget hakkes fint. Bladselleri skæres i tynde skiver. Tun, selleri, løg, citronsaft, mayonaise, salt og peber blandes sammen. Brødskiverne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Blandingen smøres herpå.

Æggene deles i hvider for sig. Hver æggeblomme gemmes intakt i sin skal. Æggehviderne psikes helt stive. Hviderne fordeles på brødene. I hvert brød laves i midten en lille fordybning hvor man forsigtigt hælder æggeblommen i.

Bag tunfiske brødene ved i ca. 15 min. v. 225 g. eller til de er pænt lysebrune.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Dalgaard

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar