Tykke danske pandekager

Tilberedningstid: 15 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, tykke danske pandekager:
65 g hvedemel
0.125 tsk salt
½ tsk sukker
¼ tsk vaniljesukker
½ æg
1¼ dl mælk
¾ spsk olie

Vejledning:

Rør mel, mælk, sukker, vaniliesukker og salt sammen.

Lad det hvile i mindst en halv time.

Rør æg og olie i dejen.

Bag pandekagerne i smør på panden. Brug kun stegefedt på de første par pandekager, steg de resterende uden.

 

Serveres med sukker og syltetøj.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Franke

Kommentarer (1)

  1. Asta
    Asta d. 22.03.2009
    Hi,

    THeese pandcakes are so good! :biggrin:

Skriv en ny kommentar