Let hvedebrød

Tilberedningstid: 20 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, let hvedebrød:
6 dl vand
30 g gær
1 kg hvedemel
1 spsk salt
1 spsk olie

Vejledning:

Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt derefter tilstrækkeligt med mel til, at dejen kan æltes for hånd.

Ælt dejen i ca. 5 minutter hvorefter du tilsætter salten. Tilsæt løbende mel således at dejen bliver tykkere uden dog at blive stiv.

Efter ca. 10 minutter med æltning bør dejen være blød, elastisk og glat og den bør kunne slippe din hånd uden problemer.

 

Kom 1 spsk. med olie i en skål, og vend så dejen heri.

Dejen skal nu stå i ca. 3 timer ved stuetemperatur, eller til den har hævet til min. 3. gange oprindelig størrelse.

 

Tryk dejen sammen og del den i to.

For at lave et almindeligt aflangt brød folder du dejen i tre og vend den med sammenføjningen opad. Tryk derefter en fold i dejen, og klap dejen sammen langs folden og knib sømmene sammen.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar