Chokolademousse

Tilberedningstid: 20 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, chokolademousse:
35 g kogechokolade
½ tsk madolie
1 dl piskefløde
1 æggeblomme
1 æggehvide

Vejledning:

Smelt kogechokoladen i et vandbad, og rør derefter olien i.

Pisk fløden stiv.

Pisk æggehviden stiv.

 

Rør æggeblomme i den afkølede chokolade, og vend derefter forsigtigt flødeskummen og øggehviden i.

 

Hæld massen i et portionsglas, og stil det på køl i køleskabet. Servering så snart moussen er afkølet og stivnet. Pynt gerne med et jordbær på kanten af glassen.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar