Mange Gode Opskrifter
de bedste opskrifter til dig!
Fastelavnsboller med kanel
Hovedingredienser, fastelavnsboller med kanel:
375 g hvedemel
4 spsk sukker
mælk
1 æg
50 g gær
125 g blødt smør
Fyld:
100 g smør
100 g sukker
1 tsk stødt kanel
1 tsk fintreven citronskal
Glasur:
1 spsk vand
100 g flormelis
¼ tsk stødt kanel
Pynt:
citronskal i tynde skiver
Dej
Lun mælken i en gryde. Mærk efter om mælken er lillefingervarm. Mælken skal være lillefingervarm før du går videre. Hæld mælken over i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen til og lad den hæve lunt i ca. 1 time.
Fyld
Rør smør og sukker sammen med kanel og citronskal.
Tag dejen ud på bordet og ælt den godt igennem.
Rulen dejen ud til en firkant og skær den ud i 16 lige store firkanter.
Læg ca. 1 spsk creme på hver dejfirkant. Saml dejen om fyldet til små pakker. Klem sammenføjningerne godt sammen således at cremen ikke kan løbe ud. Form pakkerne til boller og stil dem med sammenføjningerne nedad på plader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve tildækket i ca. 45 minutter.
Bag fastelavnsbollerne midt i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Glasur
Rør vand, florsukker og kanel sammen og fordel glasuren på bollerne. Pynt med citronskal.
Mangler du inspiration til fastelavnsbagningen? find flere opskrifter i vores fastelavnssektion
Køb billigere i England og få fri fragt til DanmarkPå den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
- Nicoline (66)
- Franke (48)
- kokkepigen (28)
- peddy84 (25)
- Mathilde (24)
Kommentarer (0)
Ingen kommentarer!