Fastelavnsboller med cremefyld og chokoladeglasur

Tilberedningstid: 1 t.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Dej, fastelavnsboller med cremefyld og chokoladeglasur:
1 dl lunken skummetmælk
35 g gær
3 spsk lyst rørsukker
1 æg
1 spsk olie
250 g hvedemel
lidt kold kaffe til pensling

Creme:
2 æg
3 spsk lyst rørsukker
1 spsk hvedemel
2 dl skummetmælk
korn fra 1 stang vanillestang

Glasur:
30 g mørk chokolade

Vejledning:

Creme

Pisk æg og sukker godt sammen, ikke til højt skum, blot sammen. Kom mel, mælk og vanille i, og varm langsomt op under lav piskning til den massen tykner. Tag fra varmen og lad den afkøle mens dejen laves.


Dej

Rør gæren ud i mælken. Kom sukker, æg, olie og hvedemel i. Ælt dejen blank og rul den derefter ud med en melet kagerulle på et meldrysset bord. Dejen skal rulles ud til et kvadrat.

Skær dejen ud i 9 identiske firkanter.

 

Læg fyldet på. Fold enderne sammen. Vend forsigtig fastelavnsbollen og læg dem på sammenføjningen på bagepapir under et klæde i 45 minutter.

Pensl bollerne med kold kaffe.

Bag fastelavnsbollerne ved 220 grader i ca 10 minutter.

 

Glasur
Smelt chokoladen i vandbad langsomt ved svag varme og smør så chokoladen på bollerne.

 

 

Find flere spændende opskrifter på fastelavnsboller i vores fastelavnssektion

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar