Hjemmelavet kirsebærsovs

Hovedingredienser, hjemmetlavet kirsebærsovs:
3 dl vand
50 g sukker
500 g syltet kirsebær (drænet vægt)
1½ dl sødet rød saft

Jævning:
1 dl vand
15 g kartoffelmel

Vejledning:

Kirsebær, vand og saft bringes i kog. Kirsebærene koges ved svag varme i ca. 5 min og smages til med sukker. Vand og kartoffelmel røres til en jævning. Sovsen jævnes mens der røres rundt. Sovsen koges ved svag varme til en klar farve opnås.

 

Serves lun til klassisk ris a la mande eller alternativt denne opskrift på risalamande

 

 

Find flere spændende opskrifter på julekonfekt og julemad i vores store sektion for juleopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Nicoline

Kommentarer (1)

  1. Erik Ramberg Steen
    Erik Ramberg Steen d. 21.12.2011
    Er der nogen som ved hvorfor at der skal almindelig saft i en KIRSEBÆRSOVS. Almindelig saft som ikke har noget med kirsebær at gøre?