Pitabrød

Hovedingredienser, pitabrød:
25 g gær
2 dl lunkent vand
1 spsk olie
½ tsk salt
5 dl hvedemel

Vejledning:

Smuldr gæren i en skål, tilsæt lunkent vand og rør gæren ud. Tilsæt olie og salt og derefter hvedemelet så dejen bliver fast og slipper fra skålen. Tildæk skålen med dejen med et viskestykke, og lad dejen hæve til den er blevet dobbelt så stor. Tril dejen ud til en lang pølse og del den en 8 lige store dele. Tril klumperne til glatte boller, dæk dem med plastik film og lad dem hvile i nogle minutter. Rul bollerne flade indtil de har samme størrelse som et normalt pitabrød. Steg pitabrødene ved 250 grader i ca. 8-10 minutter lige efter de er blevet rullet ud. Pas på at de ikke bliver for brune. Lad dem afkøle på rist efter bagning. Skær et ca. 10 cm langt snit langs kanten af brødene før de skal fyldes.

 

Server og nyd disse dejlige pitabrød

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: sarahj

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!