Italiensk brød med durum

Hovedingredienser, italiensk brød med durum:
2½ dl lunken vand
25 g gær
½ spsk salt
5 dl durummel
1 dl hvedemel

Vejledning:

Start med at smuldre gæren i en skål og tilsæt det lunkne vand. Rør gæren helt ud i vandet. Tilsæt herefter salt og mel. Ældt dejen godt sammen i ca. 5 min til dejen er godt smidig. Lad den hæve i skålen med et klæde over i en time.

 

Ældt dejen godt igennem på en mellet bordplade og form et brød. Skær 4 ridser på toppen af brøddet og læg det på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad det hæve med et klæde over i en halv time.

 

Pensl brøddet med vand og bag det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25-30 min.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Nicoline

Kommentarer (1)

  1. Pernille Kristensen
    Pernille Kristensen d. 20.05.2009
    :biggrin: Rigtigt lækkert og nemt brød. Jeg tilsatte lidt olivenolie for at få det til at hænge bedre sammen.