Kantarel suppe med laksebold

Hovedingredienser, kantarel suppe med laksebold:
1 løg
1 spsk smør
50 g gedeost (kan udelades)
8 dl hønseboullion
2 dl piskefløde
1½ spsk cognac (eller whiskey)
1½ dl tør hvidvin
salt
peber
2 dl tørrede tragt kantareller (friske kan også bruges)

Laksebold:
100 g røget laks
½ dl creme fraiche 38%
½ dl mayonnaise
1 spsk hakket dild
1 fed hvidløg

Vejledning:

Tørrede kantareller lægges i blød i ca 4 timer.

Løget hakkes og småsnurrer sammen med svampe i smør under omrøring til de er klare og bløde, må ikke brune. Osten smulres i, tilsæt bouillon, cognac og vin. Det skal nu koge min. 10 min fløden tilsættes og suppen smages til med salt og peber.

 

Mens suppen koger hakkes laksen fint, blandes med creme fraiche, matonaise, hvidløg og dild.

Laksefyldet kan tilberedes i god tid før og opbevares i køleskabet.

Suppen serveres med en kugle(bold) af laksefyldet i.

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Birgitte

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!