Auberginebøffer med ostespinat

Tilberedningstid: 30 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, auberginebøffer med ostespinat:
1 æg
5 tsk rasp
1 tsk sesamfrø
1 tsk plantemargarine
100 g spinat
brød
cherrytomat
200 g aubergine
75 g mager ost

Vejledning:

Skær auberginen i tykke skiver og drys over med list salt. Lad dem stå og trække i ca. 15 minutter og dup derefter væden der er trukket ud af saltet med køkkenrulle.

Slå ægget ud i en tallerken og pisk det sammen. Vend aubergineskiverne ægget og vend derefter rasp og sesamfrø i.

Smelt plantemargarinen på en pande og steg bøfferne ved middelvarme, til de er gyldne og gennemstegte.

Skyl spinaten og kom den i en gryde med det vand der hænger ved. Damp til spinaten er faldet sammen og hæld så det overskydende væde fra. Vend osten i den varme spinat til den smelter.

Anret auberginebøfferne med ostespinaten, pynt med lidt cherrytomater og server med brød til.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar