Norske pandekager

Tilberedningstid: 15 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, norske pandekager:
3 æg
8½ dl mel
2 spsk sukker
smør
1 l mælk

Vejledning:

Æg og mælk piskes let sammen, bland gradvist mel i til dejen er passende tyktflydende.
Lad røren stå i 10-15 minutter før den steges på middelsvarme på en stegepende med smør.


Mange bruger lidt smæltet smør i pandekagerøren, derved undgår man at bruge unødvendig meget smør ved stegning.


I Norge bruker man typisk sukker, blåbærsyltetøj eller bacon som tilbehør. Pandekagen kan også fyldes med cremè og syltetøj.

God fornøjelse!

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar