Kanelsnegle

Tilberedningstid: 2 t.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, kanelsnegle:
100 g smør
5 dl mælk
50 g gær
1½ dl sukker
½ tsk salt
2 tsk kardemomme
800 g mel

Fyld:
150 g blødt smør
2 dl sukker
2 spsk stødt kanel

Tilbehør:
1 æg til pensling

Vejledning:

Smørret og mælket varmes til smørret er smeltet, og til mælken er fingervarm. Gæren smuldres, og opløses i den lune mælken og smørret. Det er vigtigt at mælken og smørret ikke er over 37 grader, da det vil dræbe gæren. Salt og sukker tilsættes, og der røres til det er opløst.

 

Tilsæt melet og kardemonnen og ælt dejen til den er smidig. Dæk derefter dejen til, og lad den hæve i 40 minutter.

 

Imens dejen hæver røres fyldet sammen.

 

Når dejen er hævet deles den i to lige store stykker. Rul dejen ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fordel fyldet på de to rektangler og rul dem stramt sammen fra den brede side. Derefter skæres hver rulle i 20 stykker.

 

Den løse "snip" der er på hver snegl, bøjes ind under sneglen og sneglen lægges med "snippen" nedad på en bageplade klædt med bagepapir. Derefter dækkes sneglene til, og efterhæves i 40 minutter.

 

Ægget piskes og kanelsneglene pensels med ægget. Sæt kanelsneglene ind i en forvarmet ovn på 225 grader i 6-8 minutter.

 

Efter at kanelsneglene er afkølet overtrækkes de med glasur.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: sarahj

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar