Marcipanbrød

Hovedingredienser, marcipanbrød:
500 g marcipan
400 g nougat
100 g chokolade

Pynt:
smør
sukker
smuttede og grofthakkede mandler
abrikos i strimler

Vejledning:

Del marcipanen i tre lige store stykker som rulles ud til pølser. Tryk marcipanen flad så det bliver til tre lige lange plader. Tryk ligeledes nougaten flad og fordel den på to af marcipanpladerne.

Læg alt i fem lag ovenpå hinanden fordelt som følger:

Marcipan - nougat – marcipan – nougat – marcipan.

Rul det hele sammen til en fast brødlignende masse.

 

Smelt smør og sukker i en pande ved konstant omrøring. Når blandingen er blevet til karamel hældes pekannødder i. Lad pekannødderne blive karamelliseret og tag dem så af panden, og lad dem køle af på et stykke bagepapir.

 

Smelt chokoladen i en gryde og hæld det derefter over marcipanbrødet. Pynt marcipanbrødet med pekannødder, abrikos og mander. Stil gerne marcipanbrødet til afkøling i køleskabet.

 

Marcipanbrødet kan serveres så snart chokoladen er stivnet.

 

 

Find flere spændende opskrifter på julekonfekt og julemad i vores store sektion for juleopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!