Æbleæggekage

Hovedingredienser, æbleæggekage:
4 æg
125 g mel
6 dl sødmælk
1 spsk kanel (efter behov. Der kan bruges mere)
3 spsk sukker
3½ mellemstore æble med skræld
1 spsk smør

Vejledning:

Stort, højt ildfast fad smøres med smør.

Fjern kernehusene fra æblerne, som skæres i både (- nemmest; eller i ringe) og ligges i fadet.

Æg piskes; mel og mælk piskes sammen og tilsættes æggene. Hældes over æblerne.

Drys med sukker & kanel.

 

Bages ved 195 grader i 30 minutter (eller indtil midten også har hævet sig helt op)

 

Kan serveres med tyttebær syltetøj.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: kokkepigen

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!