Oksemørbradbøf med rødvinssauce

Hovedingredienser, oksemørbradbøf med rødvinssauce:
600 g oksemørbrad
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g smør

Sauce:
50 g smør
1 dl rødvin
2 dl piskefløde
¼ tsk groft salt
saucekulør
250 g champignoner
100 g chalotteløg

Vejledning:

Pil og hak løgene.

Rens champignoner og skær dem i skiver.

Svits løg i smør på en pande, tilsæt herefter champignoner. Lad det svitse i 3-4 minutter.

Tilsæt rødvin og piskefløde. Lad det koge i ca. 5 minutter til saucen er jævn. Tilsæt kulør, og smag til med salt og peber. Sørg for at holde saucen varm mens du tilbereder de andre ting.


Oksemørbraden befries for sener, og skæres i 4 skiver, der bankes let med hånden.

Krydr til med salt og peber, og steg i letbrunet smør- ca 3 minutter på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.

 

 

Denne opskrift på oksemørbrad med rødvinssauce kan serveres med små kogte kartofler og friske grønsager. 

 

 

Få mere inspiration til nytårsmad i vores sektion for nytårsopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!