Pitabrød

Tilberedningstid: 40 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, pitabrød:
50 g gær
9 dl vand
3 tsk salt
2 tsk sukker
4 spsk olivenolie
1400 g mel

man kan udskifte 150 gram mel med en anden melsort - f.eks grahamsmel hvis man ønsker et lidt grovere pita brød 

Vejledning:

Gæren opløses i det lukne vand, herefter tilsættes halvdelen af melet, gerne gennem en si, lad blandingen stå lidt, 3-4 min, og tilsæt herefter resten af ingredienserne. Ælt dejen godt til den føles smidig og blød.

stil den til hævning et lunt sted ca 1 time med et fugtigt klæde over.

 

Når tiden er gået, æltes dejen kort igennem ogdeles i 22 lige store boller. hver bolle rulles ud i 1/2 cm tykkelse og lægges på bagepladen med bagepapir. Efterhæves i 30 minuter.

 

Gør ovnen klar - 250 grader - pensel brødene med lidt vand og bag dem i 10 min. pitabrødene må ikke få for meget farve, ellers opnår de ikke den bløde dejlge konsistens, som gør de kan fyldes med fyld af dit eget valg.

 

Pitabrødene kan fryses

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Tanja1

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar