Pasta salat med rucula og tomat

Tilberedningstid: 30 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser: Pasta salat med rucula og tomat:
500 g tomater
2 bdt rucola
100 g god parmesan ost
0.125 l god olivenolie
3 små hvidløg
1 hel chili (mindre stærk smag uden kerner)
salt
peber
500 g små macaroni eller andet pasta
¼ l hvid balsamico
kan evt. brugepeberfrugt, forårsløg, skalotteløg - løg, bacon, honning osv.)

Vejledning:

tilberedning:

 

1. pastaen koges efter den anvisningen på pakken.

imellemtiden blandes Balsamico, olienolien, pressede hvidløg, Salt, Peper og Chili til en dressing. Halvdelen af dressingen blandes med de varme nudler - da smagen bedre trænger ind.

 

2. tomaterne afkernes og skæres i små tern og

rucolaen vaskes grundigt og evt. store stilke fjernes, hak dem grovt.

 

3. Parmesanen rives eller skrælles med kartoffelskræller. kort inden serveringen blandes dressing, parmasan, rucola og tomater i pastaen.

 

bon appetit

 

(prøv forskellige variationer)

 

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: topkokken

Kommentarer (1)

  1. Berit
    Berit d. 11.03.2010
    Hmmm lyder lækkert, men du kan vel ikke mene, at det er liter balsamico (ca. ½ liter til 10 personer !) - det er vel dl, ikk' og olivenolie er lidt svær at regne ud - er det mon også dl ?
    - bare en høflig forespørgsel....

Skriv en ny kommentar