Pirogger

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, pirogger:
1 dl kærnemælk
3½ dl vand
½ pk gær
550 g hvedemel
1 tsk salt
1 sammenpisket æg
150 g grahamsmel
2 spsk rapsolie

Fyld:
500 g helbladet spinat
2 fede hvidløg
1 reven muskatnød
1 bgr hytteost
1 bdt persille
50 g soltørrede tomater
2 tsk rapsolie
75 g fetaost
1 rødløg

Vejledning:

Rør vand og kærnemælk sammen med gær, olie, grahamsmel og salt.

Bland hvedemel i lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen til den er blank og smidig.

Sæt dejen et køligt sted, og lad den hæve til ca. dobbelt størrelse.

Hæld de soltørrede tomater over med kogende vand og lad dem trække i ca. 20 minutter.

Hak spinaten groft. Snit hvidløget fint og sauter det i olien. Hæld spinaten og tomaterne ved og varm det godt igennem. Hak rødløg og persille groft og skær så fetaosten i mindre stykker.

Bland spinaten sammen med hytteost, persille, rødløg og fetaost. Smag til med revet muskat og salt.

Slå dejen sammen og form den til 18 boller. Rul derefter bollerne flade, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Læg ca. 1 spsk. fyld på midten på hver af de udrullede boller. Fold derefter dejen sammen over fyldet.

Pensl sammenføjningerne med æg.

Bag ved ca. 200 grader i 20 minutter, eller til dejen har fået en gylden farve.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar