Røget ørred med radisesalat

Dressing:
125 g yoghurt natural (7%)
peber
salt
2 spsk hvid balsamicoeddike

Hovedingredienser, røget ørred med radisesalat:
120 g ørred

Radisesalat:
100 g radiser
50 g bladselleri
50 g agurker

Vejledning:

Pil skind og ben fra ørreden og pak den ind i stanniol. Varm den i ovnen i ca 10 minutter.

Skær radiser, agurk og bladselleri i små tern. Bland dressingen sammen og vend grønsagerne i.

Server den lune ørred sammen med rugbrød, pynt med purløg.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!