Farserede porrer

Hovedingredienser, farserede porrer:
650 g flæskefars
1 æg
½ dl mælk
lidt mel
salt
peber
6 porrer
hvedemel
stegemagarine
saucekulør

Tilbehør:
kartoffel

Vejledning:

Skyl og rens porrerne. Skær dem i passende størrelser,der bliver ca. 2-3 stk af en porre.

De skal IKKE koges.

Bland alle ingredienserne til farsen, den må ikke være alt for klistret. Pak farsen godt rundt om porrerne og brun dem i lidt magarine på en stegepande. Når de er brune på alle sider, lægges de lagvis i en stor gryde og dækkes næsten helt med vand. Har du lidt porrer tilovers an du putte dem i gryden også.

Nu skal de farserede porrer stå og små simre i gryden ca. 1 times tid.

 

Skræl og kog kartoflerne.

 

Når tiden er gået tages de farserede porrer op af gryden og al væden de er kogt i bruges til sauce.

 

Smelt lidt magarine i en gryde og tilsæt mel, ca. 1/2 dl. Rør til en melbolle og tilsæt lidt efter lidt væden. Smages til med salt og peber og tilsættes saucekulør efter behov.

 

For at gi de farserede porrer en bedre smag efetr kogning kan man gi dem en lyn bruning på panden igen inden servering, så de blir lidt mere sprøde. Drys dem med lidt salt inden servering da de mister noget af smagen til sovse-vandet.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Dalgaard

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!