Søde snebolde

Tilberedningstid: 45 min.Portioner:
Konverter enheder?

Hovedingredienser, søde snebolde:
200 g marcipan
65 g kokosmel
65 g nougat
nødder
1 pose hvid overtrækschokolade

Vejledning:

Skær marcipanen i skiver af ca. 1/2 cm tykkelse.

Skær nougaten i små tern.

Tag en skive marcipan og læg et tern af nougat i midten, rul marcipanen til en kugle med nougaten i midten, hvis du kan lide nødder kan du lægge en nød sammen med nougaten i midten.

Efter at all marcipanen er trillet til kugler skal chokoladen smeltes over et vandbad. Put chokoladen i en skål der kan tåle høje temperaturer. Tag en gryde og fyld den halvt med vand, som varmes op til nær kogepunkt. Tag skålen med chokoladen og sæt den i gryden.

Tag chokoladeskålen op af vandbadet, og rør forsigtigt. Lad chokoladen afkøle i et par minutter uden dog at lade den blive stiv.

 

Tag en gaffel og stik den forsigtigt i en marcipankugle, sænk marcipankuglen ned i chokoladen, og lad den blive helt dækket.

Læg kuglen til afkøling på en tallerken. Gentag til alle marcipankugler er overtrukket med chokolade. Lad kuglerne køle af, dog uden at de størkner.

 

Hæld kokos på en tallerken, og rul forsigtigt kuglerne deri.

Læg sneboldene tilbage på tallerkenen og lad dem størkne helt, gerne på et køligt sted.

Julesneboldene kan serveres når de er kølet ned.

 

 

Har du lyst til mere inspiration til julekonfekt eller julemad kan du se vores store samling juleopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar