Æblebeignets franske fastelavnsboller

Tilberedningstid: 45 min.Portioner:
Konverter enheder?

Hovedingredienser, æblebeignets:
4 syrlige æbler
2 dl hvedemel
1 dl vand
1½ spsk smeltet smør
1 æg
olie til friturestegning

Vejledning:

Skræl æblerne og stik derefter kernehuset ud. Skær derefter æblerne i skiver ca 1 cm tykke- således at hullet er i midten.

Kom melet i en skål og pisk vand og smeltet smør i. Del ægget og rør blommen i dejen. Pisk æggehviden til hårdt skum, og vend den så i dejen. Varm olien op til 180 grader. Hvis du ikke har anden mulighed for at kontrollere temperaturen så kan du gøre det ved at komme et lille stykke franskbrød i olien, hvis den bliver brun på 30 sekunder så er olien klar.

Dyp æbleringene i dejen og steg nogle stykker ad gangen i olien i ca 2 min på hver side. Lad ringene dryppe af på noget køkkenrulle.

Drys med flormelis og server æblebeignets umiddelbart derefter.

 

Find andre spændende opskrifter på fastelavnsboller i vores fastelavns sektion

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar