Blødende chokoladekage

Ingredienser: Blødende chokoladekage:
400 g chokolade
400 g sukker
400 g smør
320 g mel
5 g bagepulver
10 æg

Vejledning:

- Chokolade og smør smeltes

- mel, sukker og bagepulver sigtes i

- når massen er afkølet røres æg i et ad gangen

- formene fyldes 3/4 og sættes i fryseren i min. 6 timer og max 12.

- bages ved 200 grader i 8 - 10 min.

 

Kan evt. serveres med frugt og is.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: MetteJ

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!