Laksesuppe

Tilberedningstid: 1 t.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser: laksesuppe:
1.2 kg fersk laks med skind
800 g kartofler
2 porrer
3 små ds tomatpuré
2 glas økologisk flødeost
½ dl olivenolie
salt
peber

Tilbehør:
groft brød

Vejledning:

Forberedelse:

 

Rens laksen og fjern eventuelle ben. Skær derefter kødet fri af skindet, og skær det i tern. Stil det til side.

Tilbered en fiskefond ved at koge skindet i en gryde med 2 liter vand i 15 minutter. Imens vandet koger skrælles kartoflerne og skæres i tern, og porrerne renses og skæres i tynde skiver.

 

Tilberedning:

Svits porrerne i olien til de bliver bløde uden at tage farve.

Fjern skindet fra fiskefonden og hæld den over porrerne. Tilsæt kartofler og tomatpuré, og lad det koge i 10 minutter.

Tilsæt derefter laksetern og lad det koge i yderligere 10 minutter.

Afslut med at røre flødeosten i, men giv dig god tid, da det tager et stykke tid før osten er ordenligt rørt ud.

Smag laksesuppen til med salt og peber, og server den med groft brød.

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Roende

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar