Chokolade Lagkage

Hovedingredienser, chokolade lagkage:
1 l piskefløde
300 g mørk chokolade
1 revet skal fra appelsin
1 bk jordbær
3 chokolade bunde

(Evt. abrikos syltetøj fra den gamle fabrik)

Vejledning:

Piskefløden varmes op og Chokoladen smeltes i - der skal røres imens den smelter så det ikke brænder på. Fløden må ikke koge.

Når den er smeltet - hældes det i en skål og sættes i køleskabet 8 timer - eller gerne natten over.

Så bliver det lidt stift.

Dagen efter, eller senere på dagen piskes Chokoladepiskefløden op til en tæt flødeskum og det revne appelsin skral kommes i.

Jordbær renses og skæres i skiver. Fordel det første lag flødeskum på den nederste bund og læg en ny bund ovenpå.

På bund nr 2 - smøres evt syltetøj og der lægges jordbærstykker ovenpå. Sidste bund - toppen - smøres ind i i chokoladeskummet, og pyntes med jordbær.

Hvis man ikke vil bruge syltetøj lægges der chokoladeskum i midten af kagen og man kan evt lægge jordbær i alle tre lag.

 

MUMS en kaloriebombe...

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Tweedie

Kommentarer (1)

  1. Birthe
    Birthe d. 12.08.2011
    Den er lækkert! Har lavet den til min datters 2 års fødselsdag og nu til min mands fødselsdag! Alle er vilde med den! Og bliver spist op hver gang! Tak for opskriften.